[ʒa:r] (zelfstandig naamwoord)

[Herkomst: Kempisch dialect, afgeleid van het Frans “grand genre”, letterlijk ‘grote stijl’].

 1. Uitdrukking van bewondering of goedkeuring, vergelijkbaar met chic, cool, graaf, mooi.
 2. Vertoon van grootsheid.
 3. Specifieke stijl of voorkeur die nauw aansluit bij iemands persoonlijke smaak. 

zjaar

Onze focus

Bij Zjaar Catering zijn we trots op onze kernwaarden

 • Versheid en kwaliteit: Al onze gerechten worden vers bereid in ons eigen keukenatelier door ervaren chefs, met een passie voor culinaire perfectie.
 • Elegante presentatie: We serveren onze creaties op mooi, kleurrijk servies en met echt bestek, wat elke maaltijd een visueel feest maakt.
 • Lokale en seizoensgebonden ingrediënten: Onze focus ligt op het gebruik van lokale, seizoensgebonden producten, waarmee we de versheid garanderen en lokale leveranciers steunen.
 • Detail en timing: Ons team heeft oog voor detail en timing, waardoor elk evenement, groot of klein, zakelijk of privé, naadloos verloopt.
 • Ontspannen sfeer: We creëren een ongedwongen sfeer die gasten op hun gemak stelt, perfect voor zowel zakelijke evenementen als persoonlijke feesten.
 • Duurzaamheid: We hanteren duurzame praktijken door af te zien van wegwerpartikelen en te kiezen voor herbruikbare materialen.
 • Professionele en persoonlijke service: Onze aanpak is professioneel en persoonlijk, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om evenementen op maat te leveren die hun verwachtingen overtreffen.
 • Maximale ontzorging: Focus op het ontzorgen van onze klanten, zodat zij zich volledig kunnen wijden aan hun gasten.
 • Flexibiliteit in locatie: Mogelijkheid om op elke locatie te cateren, van intieme tuinfeesten tot grootschalige bedrijfsevenementen.
 • Complete bediening: Onze bediening zorgt voor alles, waardoor elke maaltijd en evenement zorgeloos en soepel verloopt.

 

In elke service die wij bieden, streeft Zjaar Catering naar een harmonie van smaak, gezelligheid, duurzaamheid en een hoop ‘zjaar’, waardoor elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Zjaar foodtruck

Voor onze walking dinner en street food concepten brengt Zjaar Catering de keuken naar u toe met onze nieuwe, stijlvolle foodtrailer. Direct op uw locatie bereiden en serveren we alle gerechten vanuit deze mobiele keuken, waardoor de dynamiek en kwaliteit van ons aanbod gegarandeerd zijn. Ons ervaren bedieningsteam zorgt ervoor dat de gerechten persoonlijk aan uw gasten worden geserveerd, zonder dat iemand in de rij hoeft te staan. Wij hanteren een strakke timing, zodat alles vlekkeloos verloopt en uw gasten kunnen genieten van de vrijheid om zich te mengen en te bewegen tijdens het evenement. Met Zjaar Catering is elke maaltijd niet alleen een culinaire ontdekking, maar ook een naadloze, gastvrije ervaring.

Ofyr on Wheels

Voor dit concept brengen we onze Ofyr trailer mee. Een uitgebreid aanbod aan verse, kleurrijke salades en een scala aan prachtig gegrilde gerechten staan centraal. Het concept combineert het beste van twee werelden: de frisheid en diversiteit van een uitgebreid saladebuffet en de rokerige, rijke smaken van vlees, vis en groenten, perfect bereid op de mobiele Ofyr BBQ. Het belooft niet alleen een feestje in de mond, maar ook een visueel spektakel, waarbij de vlammen van de Ofyr de gerechten tot leven wekken, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een levendige culinaire performance. Bij deze formule werken we in buffetvorm en er is meer dan voldoende, beloofd!

Zjaarmadammen & Zjaarventen

Maak kennis met onze Zjaarmadammen en Zjaarventen die hun unieke rollen met een vleugje humor en trots uitdragen. Zij zijn de levende essentie van ons concept en brengen charme en karakter aan jouw evenement, waardoor gasten zich speciaal en gewaardeerd voelen. Met een glimlach, een scherp oog voor detail en een dienstverlening die net zo stijlvol is als hun benamingen suggereren, zorgen zij ervoor dat elke ervaring met Zjaar onvergetelijk is.